νεα

Little prince adventures σύντομα κοντά σας

«Little prince adventures» ένα νέο δωμάτιο βασισμένο στο βιβλίο του μικρού πρίγκηπα περιμένει μικρούς κ μεγάλους να ταξιδέψουν σε έναν άλλο κόσμο... σύντομα κοντά σας!

Νέες περιπέτειες

Νέες περιπέτειες στα δωμάτια του cLOCKed με 2 νέα δωμάτια έτοιμα να σας συναρπάσουν. Το DA VINCI'S LIBRARY θα αποτελέσει σταθμός για να αποδεχθείτε την κληρονομιά που σας άφησε ο συγγενής σας. Εκεί θα ξεκινήσει η ιστορία σας και θα οδηγηθείτε στο THE SECRET ώπου θα πρέπει να ξεπεράσετε τον ευατό σας και να αποδράσετε εγκαίρως.

Κλείστε τώρα το δωμάτιο που επιθυμείτε με την παρέα σας εδώ

Ξεκινάμε

Η νέα παγκόσμια τάση διαδραστικής διασκέδασης έρχεται στη Μυτιλήνη. Ετοιμαστείτε να αποδράστε από τα δωμάτια του cLOCKed σε λιγότερο από 60 λεπτά. Κάθε δωμάτιο, έχει το δικό του θέμα που θα σας βάλει σε ρόλους μυστηρίου, λύνοντας δυνατούς γρίφους, συγκεντρώστε τα στοιχεία που χρειάζεται και αποδράστε με την παρέα σας. Μην ξεχάσετε, να παίξτε ομαδικά!

Ακολουθήστε μας στο facebook.com/clockedescape για περισσότερα νέα

Λόγω των υγειονομικών μέτρων κατά του κορονοϊου, το κατάστημ λειτουργεί μόνο με προγρατήσεις. Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook: CLOCKed ή Instagram: Clocked_escape_rooms ή τηλεφωνικώς στο 6973062562 τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

Χρειάζεστε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Εναλλα΄κτικά με self test εώς 12 ετών ή rapid test έως 18 ετών