Τι είναι

Τι είναι

Τα δωμάτια απόδρασης είναι μία καινούρια παγκόσμια τάση διαδραστικής ψυχαγωγίας! Είναι ένας τρόπος για να διασκεδάσετε με την παρέα σας, αλλά και να εξασκήσετε το μυαλό σας....

Υπάρχουν θεματικά δωμάτια που κλειδώνεστε με την παρέα σας για μια ώρα. Σκόπος σας είναι να βρείτε τα στοιχεία και να λύσετε τους γρίφους που ύπαρχουν στον χώρο, για να μπορέσετε να αποδράσετε από το δωμάτιο ή να λύσετε το μυστήριο!

Αποτελεί ένα διαφορετικό τρόπο διασκέδασης που εξάσκει το μυαλό σας και σας φέρνει πιο κοντά με την παρέα σας, χωρίς εννοείται να χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις.

Πώς παίζεται

Διαλέγετε από το site ή τηλεφωνικώς ποιο δωμάτιο θέλετε να παίξετε.
Έρχεστε με την παρέα σας (από 3 εώς 6 άτομα).
Μπαίνετε στο δώματιο αφού σας εξηγήσουμε τις λεπτομέρειες του δωματίου.
Έχετε 60 λεπτά για να μπορέσετε να αποδράσετε / λύσετε το μυστήριο!

Και όχι μόνο! Υπάρχει πάντα ανθρωπός μας για ότι χρειαστείτε, αλλά και για να σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του όλο το διαστήμα που θα βρίσκεστε στο δωμάτιο.

Τι λέτε λοιπόν; Θα τα καταφέρετε?

Κάλη διασκέδαση και καλή επιτυχία!!!

Απορίες? Διαβάστε και αυτό...

Τι ώρα να έρθω? Πόσο διαρκεί?

Χρειάζεται να έρθετε με την παρέα σας 15 λεπτά πριν την κράτηση σας. Εκεί σας εξηγούμε όλες τις λεπτομέρειες και θα σας λύσουμε όλες τις απορίες σας. Μέτα σας βάζουμε στο δωμάτιο και στο κλίμα της ιστορίας και έχετε 60 λεπτά για να λύσετε το μυστήριο...!

Χρειάζεται να ξέρω κάτι για να παίξω?

Σημαντικό είναι, αν δεν έχετε ξαναπαίξει να διαλέξετε ένα δωμάτιο με χαμηλό βαθμό δυσκολίας. Αν μπείτε σε δύσκολο δωμάτιο, πιθανόν να σας δυσκολέψει περισσότερο και να μην το διασκεδάσετε τόσο, όσο αν είχατε εμπειρία από άλλα δωμάτια. Ο βαθμός δυσκολίας φαίνεται με κλειδάκια που υπάρχουν στην φωτογραφία του κάθε δωματίου. Όσο περισσότερα κλειδάκια είναι κόκκινα, τόσο πιο δύσκολο είναι το δωμάτιο. Είναι από 1 (εύκολο) εώς 6 (δύσκολο).
Τα δωμάτια δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις και μπορεί να παίξει οποιοσδήποτε αρκεί να είστε παρέα από 3 εώς 6 άτομα. Οι γρίφοι των δωματίων δεν έχουν να κάνουν με γνώσεις. Θέλει παρατηρητηκότητα, ομαδικότητα και συνδιαστική σκέψη... Ακόμα και αν κολλήσετε σε κάποιο γρίφο, έχετε δικαίωμα να ζητήσετε βοήθεια από τον game master του δωματίου σας.

Τι έιναι ο game master?

O game master είναι ο έξτρα παίχτης σας! Είναι ο ανθρωπός μας που σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, σας παρακολούθει από τις κάμερες του δωματίου και προσπαθεί να σας βοηθήσει. Γι’ αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεστε, για αν τυχόν χρειαστείτε κάτι εκτός παιχνιδιού.

Μπορώ να έρθω χώρις κράτηση?

Λόγω ότι χρειάζεται μία προετοιμάσια για να είναι έτοιμο το δωμάτιο, σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση είτε τηλεφωνικώς στο 22510 44747 , είτε από το site μας που μπορείτε να δείτε τις ελεύθερες ώρες και να επιλέξετε αυτή που σας βολεύει. Έτσι θα έρθετε και θα παίξετε χωρίς καθυστέρηση το δωμάτιο που προτιμάτε την ώρα που θέλετε.

Έχετε κλειστοφοβία?

Μην ανησυχείτε, κλειστοφοβικοί παίχτες μπορούν να παίξουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα δωμάτια μας είναι πάνω απο 25 τ.μ. και ψηλοτάβανα. Υπάρχει εξαερισμός και air-condition. Η πόρτα ανοίγει ανά πάσα στιγμή, ενώ ύπαρχει και συνέχεια επικοινωνία μαζί μας. Σκόπος μας να είστε άνετα, για να διασκεδάσετε το παιχνίδι.

Υπάρχει κάποιο όριο ηλικίας?

Όχι! Μπορούν να παίξουν όλες οι ηλικίες, αρκεί οι μικροί μας φίλοι (κάτω τον 15 ετών) να συνοδεύονται από τουλάχιστον ένα ενήλικα.

ΕπικοινωνίαΕπικοινωνήστε μαζι μας!

 

Πληροφορίες

Ρωτήστε μας ότι θέλετε για το παιχνίδι, χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας, στη σελίδα μας στο facebook ή τηλεφωνικά.

Διεύθυνση

Clocked
Π. Κουντουριώτη 55 & Κομνηνάκη,

Στοά Γεραγωτέλλη
Μυτιλήνη Τ.Κ. 81131
Τηλ. 22510 44747
Τετάρτη εώς Παρασκευή (17.30 με 23.30)
Σαββατοκύριακο (16.30 με 23.30)
Δευτέρα Τρίτη κλειστά.

που είμαστε

Λόγω των υγειονομικών μέτρων κατά του κορονοϊου, το κατάστημ λειτουργεί μόνο με προγρατήσεις. Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο Facebook: CLOCKed ή Instagram: Clocked_escape_rooms ή τηλεφωνικώς στο 6973062562 τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

Χρειάζεστε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Εναλλα΄κτικά με self test εώς 12 ετών ή rapid test έως 18 ετών